Aperol spritz

Aperol spritz, a nyár narancs zamata, amire senki sem mond nemet! Egy szikrázó, nyári napon, amikor szinte tapintható a hőség, semmire sem vágyunk jobban, mint egy jéghideg frissítőre. A könnyű és színes koktélok alkoholos változatai egy illatos nyári estén méltó lezárását jelentik a napnak, amik mellett kellemesen el lehet beszélgetni. Egy spontán kerti partyhoz éppen úgy illik a koktél, mint egy ünnepi koccintáshoz, de a teraszra kiülve is el lehet kortyolgatni társaságban. Mit szólna egy naplemente színű, valódi Aperol spritzhez?

Az Aperol spritz nagyon népszerű nyári koktél, ami egyenesen Olaszországból hódította meg az egész világot. Egy pohárnyi narancs naplementét az is szívesen elkortyolgat, aki egyébként nem tartozik a lelkes koktélozók táborába. Az olasz koktél remek hozzávalói mindössze ennyiből állnak: három rész Prosecco, két rész Aperol és egy rész szóda. A koktélból ne spórolja ki a jeget se, és díszítse pár szelet narancskarikával!

Mit szólna hozzá, ha a friss, hideg Aperol spritz már ott várná a hűtőben, bekeverve, a maga narancs tökéletességében? Már csak ki kell tölteni egy szép hozzáillő pohárba és szervírozni. A webshopban előre elkészített Aperol spritzet vásárolhat, 175 ml-es kiszerelésben, három darabos pakkokban.

Ha kedve támad a kedvenc koktéljából elfogyasztani egy pohárral vagy a betoppanó vendégeket szeretné megkínálni, akkor nem kell koktél készítésbe fognia, hanem elég, csak kitölteni a jól behűtött Aperol spritzet és már kész is! A gyárilag tökéletesen bekevert és hamisítatlan ízvilágú Aperol spritzek az Olasz boltban várják! Rendelje meg online, ha nincs ideje boltba látogatni és hamarosan kiszállítjuk Önnek! A www.olaszbolt.hu webcímen találja az Olaszbolt Kft. webshopját, ami a bolt teljes kínálatát felöleli. Válogasson eredeti, olasz gasztro termékeinkből és adja meg a módját a nyári vendégségeknek, pihenéseknek is! A +36-1-505-5834-es telefonszámon vagy az info@olaszbolt.hu email címen kérjen tájékoztatást!