húsvéti gyerekprogramok

Néhány hét van hátra húsvétig, az év egyik legszebb időszakáig. Az ünnep idén április közepére esik, ami sok szempontból ideális. Ilyenkor éled a természet, minden virágba borul, ráadásul általában az időjárás is kellemes. Ezt az időszakot imádják a gyerekek, ezért érdemes belőle kihozni a maximumot, és húsvéti gyerekprogramokat szervezni.

A húsvéti gyerekprogramok a karácsonyhoz hasonlóan rendkívül változatosak, és minden korosztály megtalálhatja köztük a számára izgalmasat. A lányok körében népszerű a tojásfestés, a tojástartó kosárka készítés, a fiúknál pedig mindig nagy sikert arat a húsvéti gipszforma festés, a picit nagyobbaknak pedig a zöldségfaragó foglalkozás. Természetesen ez csak néhány példa volt, a húsvéti gyerekprogramok változatosságának csak a fantázia szabhat határt: a népi hagyományokat előnyben részesítőknek ajánljuk a szalmafonást, nemezelést, tűzzománc készítést vagy csuhéfonást, de a virágkötő foglalkozáson is szívesen vesznek részt kisebbek és nagyobbak egyaránt. A húsvéti gyerekprogramok közül nem maradhat ki a kalácssütés sem! Ez a jellegzetes húsvéti finomság, a fonott kalács a gyerekekkel is elkészíthető, majd a helyszínen el is fogyasztható, illetve hazavihető. Az alkotó húsvéti gyerek foglalkozások mellett érdemes kisállat-simogatót is szervezni, de a kalandpark, az arcfestés és a meseszínház sem maradhat ki a sorból.

A húsvét egy olyan ünnep, amit élveznek a gyerekek, hiszen izgalmas és változatos események követik egymást. Ez az időszak tele van hagyományokkal, szokásokkal, ezeket érdemes megismertetni a kicsikkel. A húsvéti gyerekprogramok megrendelhetőek kisebb-nagyobb közösségek, csoportok számára, de még akár a céges családi napra is ideálisak lehetnek.

Bővebb információért látogasson el cégünk honlapjára, a www.asjatekvilag.hu weboldalra! Ha további kérdése merült fel vagy szeretné megrendelni a húsvéti gyerek foglalkozásokat, a részletekért keressen minket bizalommal a +36-30/576-2321-es telefonszámon vagy az info@asjatekvilag.hu e-mail címen, szívesen állunk rendelkezésére!