tandemugrás

Az extrém sportok szerelmese, és a tandemugrást még nem próbálta ki? Jellemző az életére a határok feszegetése, és mindig új lehetőséget keres magas kockázattal? A tavasz beköszöntével elindult az idei szezon, így Önnek is van lehetősége ejtőernyős ugrásra. Ne halogassa tovább a terve megvalósítását!

A sportolás hozzátartozik a mindennapi élethez, kiemelt szerepet játszik az egészség megőrzésében. Mindenki megtalálhatja a számára megfelelő sportágat, és egyéni időbeosztása szerint végezheti a tevékenységet. Vannak azonban olyan emberek, akiknek nem elég a hagyományos sportolási lehetőség, hanem nagyobb izgalomra és erőpróbára vágynak. Ők extrém sportolók, akik extra izgalmakkal járó programokat keresnek. Ha Ön is közéjük tartozik, akkor nem maradhat el az ejtőernyős ugrás. A következő hónapokban bármikor dönthet úgy, hogy megtapasztalja ezt a páratlan érzést. A tandemugrás során átélheti, milyen szabadon, mégis maximális biztonságban zuhanni. Több éves tapasztalattal, korszerű felszereléssel rendelkező szakemberek teszik lehetővé a világ egyik legextrémebb sportjának kipróbálását. Ha valakinek ajándékot keres, akiről tudja, hogy szívesen venne részt ilyen programon, érdemes tandemugrásra szóló ajándékkupont beszerezni.

Csatlakozzon profi csapatunkhoz, és tapasztalja meg a tandemugrás különleges érzését! Gazdagodjon az önfeledt szabadesés élményével! Profi ejtőernyősökből álló Tandemcentrum csapatunk minden feltételt biztosít a tandemugrás problémamentes lebonyolításához. Külföldi és itthoni tapasztalatokkal egyaránt rendelkezünk, célunk, hogy minél többen megtapasztalják, mennyire fantasztikus az ejtőernyős ugrás. Lehetőséget nyújtunk ajándékkupon vásárlására, így ha szerettének nagy meglepetéssel kedveskedne, megtalálta a tökéletes ajándékot. Tudjon meg többet az általunk nyújtott lehetőségről a www.tandemcentrum.hu weboldalon, ahol részletesen informálódhat az árakról is! Vegye fel velünk a kapcsolatot, és egyeztessen időpontot a 06-70-6087373-as telefonszámon, vagy a tandemcentrum@gmail.com e-mail címen!