vászonkép

vászonkép egyike lehet a legszebb karácsonyi ajándékoknak és még csak ki sem kell lépned hozzá az otthonodból! Minden évben azon stresszelsz, hogy kinek mit adj a szeretet ünnepén, a tavalyihoz képest milyen ajándék kerüljön a fa alá? Biztosan Te is kaptál már fénykép albumot, képkeretet, fotót, amit kinyomtattak. Ezek a meglepetések a kedves, emlékezetes pillanatok számára tökéletesek, de mi lenne, ha vászonképre kerülne a kedvenc családi fotó?

A vászonkép karácsonyi ajándéknak egyszerűen maga a tökéletesség, mert egyedi, személyes, szerethető és biztosan nem kerül majd a fiók mélyére. Mit kell ahhoz tenned, hogy Neked is legyen egy vagy több vászonképed, amivel meglepheted a családot, a kedvesedet vagy akár a barátokat? Nagyon egyszerű, nem kell mást tenned, csak a honlapunkon követni a leírt lépéseket és hamarosan már annak az ajtaján kopogtat a futár, akinek a meglepetést szántad. Igen, ez egy olyan újdonság, amivel még nagyobb meglepetést tudsz szerezni az ünnepek alkalmával és Neked sem kell fáradnod a járkálással, sőt az ajándék csomagolással sem!

Tehát döntsd el, hogy mi kerüljön a vászonképre, töltsd fel a honlapunkon található gomb segítségével, válaszd ki, hogy pontosan mekkora és hány darabból álló vászonképet szeretnél, milyen stílusban és kiegészítő effektekkel készüljön! Ezután már csak ki kell fizetned és megvárnod, hogy elérkezzen a karácsony! A kiszállítás napján lesz nagy meglepetés, egy igazi festővászonra nyomott vászonkép várja a családot, a barátokat a küszöbön!

A www.vaszonkep.hu webcímen az Ötlet Szalon Kft. által készített vászonképeket tudod megrendelni. Keress minket bizalommal és rendelj tőlünk érintésmentesen, biztonságosan készülő és kiszállított karácsony ajándékot, ami megörökít egy szeretetteljes vagy éppen egy vicces, megható emléket!  Az ajándék a falra kerülhet és minden nap szem előtt lesz azok számára, akik kapják! A +36-70-38-75-747 telefonszámon vagy a vaszonkep@vaszonkep.hu email címen tudsz érdeklődni a részletekről, ha valamiről esetleg kérdésed van!