ausztriai szállás

Sokan szívesen eltöltenének pár napot Ausztriában, azonban nem mindenkinek van kellő ismerete az ottani szállodák terén. Egyesek minél rövidebb időn belül szeretnék megtalálni az ideális helyet, ezért bármilyen ajánlást szívesen fogadnak. Amennyiben Önnek is ajánlásra lenne szüksége az ideális ausztriai szállással kapcsolatban, és wellness szolgáltatás is érdekli, ismerkedjen meg a Mallnitz Hotellel!

A Mallnitz Hotel tökéletes választás egy rövidebb vagy hosszabb kikapcsolódás esetében is. Az ausztriai szálláson semmiben sem szenvedhet hiányt, az udvarias kiszolgálás garantált. A hotel csodálatos környezetben helyezkedik el, közel a természethez, a pihenést a szállodán belül semmi sem zavarhatja meg. A körülményekre biztosan nem lesz panasza, a szobák a kor követelményeinek megfelelnek, rendezettek. Számos kirándulási lehetőség közül válogathatnak az érkező vendégek a környéken. A közelben van kalandpark, és akár a raftingot is ki lehet próbálni. Legyen szó családi üdülésről, romantikus hétvégéről, az ausztriai szállás minden korosztály igényeit kiszolgálja. A hotelben többféle típusú szoba közül is válogathatnak a vendégek.

A hotelen belül a testi és lelki feltöltődésről sem kell lemondani. A wellness szálláson több kényeztető szolgáltatás is elérhető, így a pihenés mellett az egészségmegőrzés is előtérbe kerülhet. A wellness szállás kedvező ajánlatokkal, akciókkal várja a vendégeket, így nem kell mélyen a pénztárcába nyúlni azért, hogy az ember pár napot eltölthessen Ausztriában, igényes szálláshelyen.

Töltsön el Ön is pár kellemes napot a Mallnitz Hotelben, és szerezzen felejthetetlen élményeket! Vendégeinket visszavárjuk! Weboldalunkon bővebb információkat is találhat az ausztriai szállásról, amit a www.mallnitzappartements.com címen ér el. Honlapunkon a szobákról is tekinthet meg képeket, így előzetesen meggyőződhet arról, hogy valóban kifogástalanok a körülmények. Ha szeretné leadni foglalását, vagy kérdései lennének, keressen bennünket bizalommal telefonon a +36-20-299-0005-ös vagy +43-688-990-0981 számok egyikén!