wellness hotel a Mátrában

Ha utazásról van szó, egyesek inkább külföldi úti célt választanának, azonban nem minden esetben érdemes ilyen döntést hozni. Ha az ember egy hétvégi vagy pár napos pihenésre vágyik, célszerű inkább a belföldi lehetőségekkel megismerkedni, ugyanis rengeteg igényes szállás közül lehet válogatni. A szállodák gyönyörű környezetben helyezkednek el, és számos kényeztető szolgáltatást vehetnek igénybe a vendégek az épületeken belül, ráadásul a hoteleket rövid időn belül, egyszerűen meg lehet közelíteni. Amennyiben Ön is pár napos kikapcsolódásra vágyik, ajánljuk figyelmébe wellness hotelünket a Mátrában!

Mátrán, wellness hotelünkben udvarias kiszolgálás, barátságos hangulat, igényes környezet fogadja vendégeinket. A kikapcsolódást nálunk semmi sem zavarhatja meg. Amint megérkeznek a vendégek, azonnal meglepi őket az a vidéki nyugalom, aminek a városban nyoma sincsen. A levegő friss, tiszta, mátrai wellness hotelünkben pedig több kényeztető, egészségmegőrző szolgáltatás is elérhető, így tőlünk mindenki testileg, lelkileg feltöltődve távozhat. A hotel könnyen megközelíthető helyen fekszik, az országúttól mindössze 15 percre, de maga a település, Mátrafüred is kevesebb, mint 100 km-re van a fővárostól. Nagyon rövid idő alatt megérkezhet a helyszínre.

A mátrai wellness hotelben folyamatosan elérhetőek a kedvezményes csomagajánlatok, amik az év minden időszakára kínálnak lehetőséget arra, hogy belföldön is megfizethető és színvonalas lehessen az utazás. Akár nyáron tervez hegyvidéki üdülést, vagy télen szeretné élvezni a havas hegyek és hóborította erdők lenyűgöző látványát, wellness hotelünk a Mátrában ehhez mindig kiváló választás.

A www.anna-hotel.hu webcímünkön bővebb információkat is találhat mátrai wellness hotelünkről, aktuális ajánlatainkról. Foglaláshoz, további információkért lépjen velünk kapcsolatba e-mailen a info@anna-hotel.hu címen vagy pedig hívja recepciónkat a +36-06-37-630-835 , +36-30-559-6593 telefonszámok egyikén! Munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.