Thule utazótáska a nyári utazások alapdarabja lehet, ha Ön is úgy szeretné! Aki sokat utazik, az tudja, hogy megéri beruházni egy olyan poggyászra, ami minőségi szállító eszközt nyújt az összes holminak, amire a nyaralás, kiruccanás, hétvégi kirándulás stb. szüksége lehet az utazónak.

Thule utazótáska az a fajta poggyász, ami hosszú évekre szól és nem kell pár alkalom után lecserélni egy újra. A Thule utazótáska nem adja meg magát egykönnyen annyi silány poggyásszal ellentétben, amiket a vonat peronok, a mozgólépcsők, a csomagtartók vagy az út padkák rövid idő alatt kikezdenek.

Mielőtt még a szállás foglalást és az útvonalak tervezését elkezdené lebonyolítani mindenképpen gondoskodjon egy új táskáról, amire rábízhatja a holmijait és értékeit! A Thule utazótáska praktikus zsebeivel és rejtett tárolóival, ideális méreteivel és strapabíró alapanyagával fel van vértezve a csomagolás és az utazás minden kihívásával szemben. Vállon vihető, vállra vehető vagy kézben szállítható is lehet, attól függően, hogy milyen modellt választ. A Thule kollekcióban carry-on és check-in típusok találhatóak, méghozzá nagy választékban. Minden helyzetben kényelmes és nagyon praktikus ilyen utazótáskával útnak indulni.

Egy táskától elvárható, hogy minden beleférjen, amit egy hosszú hétvégére vagy pedig akár a több hetes nyaralás alkalmával magával szeretne vinni az utazó. Túra, evezés, városnézés vagy csak egy kellemes henyélés a vízparton? Pakoljon a kiválasztott Thule utazótáskába és irány az út!

A www.thule.hu webcímen a Case Trade Kft. cég weboldala található és minden Thule utazótáska, ami az eddigi kollekciókban szerepel. Tegyen meg mindent azért, hogy a szabadságát ne árnyékolja be semmi, még egy megbízhatatlan poggyász sem! Vásároljon új táskát online a webshopunkból! A Thule utazótáskákról kérjen további információkat a honlapon feltüntetett egyik elérhetőségen! Hívja kollégáinkat a +36 30 227 9793 telefonszámon vagy írjon a shop@casetrade.hu email címre, ha érdeklődni szeretne!