tricikli

A tricikli a legkisebbek kedvenc utazó eszköze lehet. A kicsiknek a bicikli jelenti az első, komoly, saját járgányt, amivel önállóan tudnak közlekedni. A bicikli elődje a tricikli, ami kettő helyett három kerékkel biztosítja a stabilitást a kicsi gyerekeknek. A tricikli egy ideális jármű, amit már másfél éves kortól már tudunk ajánlani. A kicsi gyerekek a szülők kísérete mellett tudnak szórakozni anélkül, hogy komoly kockázatot kellene vállalni.

Tricikli és tricikli között is vannak különbségek. A négykerekű lehet a legegyszerűbb fajta és lehet olyan is, ami valódi luxus terméknek minősül. Ha az utóbbival szeretné megajándékozni a gyermekét, akkor érdemes minden előnyös tulajdonságot sorra venni.

A legjobb kategóriába tartozó triciklik az átlagos modellekkel össze hasonlítva jóval sokoldalúbbak és egyaránt kedveznek a szülőknek és a gyerekeknek is. Az ilyen triciklik a Chipolino márka büszkeségei. A különlegességük abban áll, hogy tovább gondolták a tervezők a triciklit és a babakocsival keresztezték. A hagyományos triciklihez hasonlóan ezek a modellek is egy pót kerékkel gurulnak. Azon kívül, hogy a gyerekek lábbal hajtják őket, a szülők pedig egy fogantyúval irányíthatják a tricikli hátuljánál, minden másban a babakocsikra hasonlítanak. Az igényes és stílusos tricikli a kényelem és biztonság feltételeit betartva készült. A textillel és párnázott réteggel bevont ülés, támaszkodók és a napellenző, illetve kupola is praktikusak és olyan kényelmet nyújtanak, mint egy babakocsi, de már a gyerek életkorának megfelelő formában. Már csak egy szép színt kell választani a termék kínálatból.

A www.huncutkabababolt.hu webcímen a Huncutka Baba-Mama bolt webáruháza várja a kisgyermekes vásárlókat. Nézzen be hozzánk és rendeljen kedvező áron a prémium kategóriás triciklikből! A honlapon megtalálja minden elérhetőségünket, csak keressen minket bizalommal és kérdezzen tőlünk a +36-99-370-204, +36-30-574-61-79 telefonszámon vagy pedig a huncutkabababolt@gmail.com email címen érdeklődjön a részletekről!