A kikapcsolódás mindenkinek jár a dolgos hétköznapok után, azonban természetes, hogy valamennyi érdeklődő számára más jelenti a pihenést egy utazás alkalmával. Éppen ezért nehezíti az úticél kiválasztását, ha a család vagy baráti társaság tagjai, akik együtt szervezik pihenésüket, eltérő kikapcsolódási formát részesítenek előnyben. A legjobb megoldás, ha olyan helyet választanak az érdeklődők, ahol sokszínű lehetőségek várják a turistákat. Mit ajánlunk mi? Utazást Hajdúszoboszlóra!

hajdúszoboszlói utazások többségének első számú célpontja a fürdő, ez azonban nem jelenti azt, hogy nincs rengeteg egyéb programlehetőség azok számára, akik másra vágynak! A kulturális élmények kedvelőinek jó program lehet ellátogatni a Bocskai István Múzeumba vagy a Géptárba, az aktív programok iránt rajongókat várja a Városi Szabadidőpark és a Mókuskaland Élménypark, de a különleges látnivalók szerelmesei is megtalálhatják számításukat a városban, a Fordított ház éppen ilyen lehetőséget kínál. És ez csupán csak egy kis ízelítő!

Csakúgy, mint más alkalmakkor, a hajdúszoboszlói utazás esetében is igencsak meghatározza a pihenést, hogy milyen szálláshely mellett döntenek az érdeklődők. Olyan hotelt érdemes választani, ami komfortos szobákkal, minden igényt kielégítő éttermi kínálattal, sokoldalú szolgáltatásokkal és nem utolsó sorban segítőkész személyzettel várja a vendégeket.

Szívesen szervezne utazást Hajdúszoboszlóra, és érdekli, hol foglalhatna szállást, hogy igazán pihentető legyen a kikapcsolódás? A Hotel Barátság várja Önt és szeretteit! Mi nem csupán kényelmes szállást és változatos lehetőségeket biztosítunk, a hajdúszoboszlói utazás velünk kedvező feltételekkel valósítható meg, hiszen a fizetéshez minden bank SZÉP kártyáját el tudjuk fogadni. Ha szeretné megismerni, pontosan mit kínálunk vendégeinknek, látogasson el www.baratsag.hu weboldalunkra! Amennyiben pedig kérdése lenne vagy máris elkezdené szervezni az utazást Hajdúszoboszlóra, keressen minket bátran a +36-52-558-570-es telefonszámon vagy a sales@baratsag.hu e-mail címen!